Kelebihan Pengering Veneer Roller Shine

2022/03/25 14:20

Mengapa mencadangkan anda memilih Pengering roller venir pembakar biojisim Shine? 1. Pembakar biojisim, produk yang dipatenkan secara bebas yang dibangunkan oleh syarikat kami, secara langsung boleh menggunakan sisa kayu hancur sebagai bahan bakar untuk menyediakan sumber haba untuk pengering, tidak perlu membeli dandang stim atau minyak haba lagi . yang menjimatkan tenaga dan mesra alam, dan sangat mengurangkan kos pengeringan. Kos pengeringan yang komprehensif untuk satu cbm adalah kira-kira $ 10 lebih rendah daripada minyak haba atau dandang stim. 2. Suhu dalam pembakar adalah 40-60 °C lebih tinggi daripada pengering tradisional (steam, minyak terma), dan suhu dikawal pada 140-200 °C, yang memendekkan masa pengeringan dan meningkatkan output. 3. Sistem pertukaran haba yang maju sepenuhnya meningkatkan kadar penggunaan tenaga dan menjimatkan sisa tenaga yang tidak perlu. Ia telah memperoleh paten ciptaan kebangsaan. 4. Kabinet kawalan mempunyai sistem kawalan suhu dan peraturan kelajuan automatik, yang dapat mengawal kandungan kelembapan akhir dengan tepat. Operasi mudah dan kadar kegagalan yang rendah. 5. Selepas pengeringan, venir licin, tiada retak , kedutan atau riak hujung. 6. Pengecutan dan pengerasan disimpan sekurang-kurangnya dan keruntuhan venir dan struktur sarang lebah dielakkan. 7. Kami mempunyai pasukan R&D profesional yang dapat merancang model yang berbeza mengikut keperluan khas pelanggan. 8. Pasukan perkhidmatan selepas jualan yang sempurna dapat membekalkan perkhidmatan dalam talian 24 jam.