Shine Machinery Co., Ltd. untuk Menyertai Pameran Kerja Kayu Antarabangsa 2024 di Turke

2024/10/10 13:38

Istanbul, 10 Oktober 2024- Shine Machinery Co., Ltd. dengan sukacitanya mengumumkan bahawa ia akan mengambil bahagian dalamPameran Kerja Kayu Antarabangsan, yang akan diadakan dari 12-16 Oktober 2024 di Istanbul, Turki. Ini adalah acara utama untuk industri kerja kayu global, menarik peserta pameran dan pelawat profesional dari seluruh dunia untuk mempamerkan teknologi dan peralatan kerja kayu terkini.

Sebagai peneraju industripenyelesaian pembuatan pintarpembekal, Shine Machinery Co., Ltd. akan mempamerkan pelbagai produk inovatif meliputiperalatan kerja kayu pintar, barisan pengeluaran automatik dan sistem pengurusan digital di pameran itu. Syarikat komited untuk mempromosikan transformasi pintarindustri pertukangan kayu, meningkatkan kecekapan pengeluaran dan mengurangkan kos buruh melalui peralatan yang cekap dan tepat.

Pada pameran itu, wakil Shine Machinery Co., Ltd. akan mengadakan pertukaran mendalam dengan pakar industri dan pelanggan, berkongsi trend terkini dan kes aplikasi pembuatan pintar. milik syarikat“Penyelesaian Kerja Kayu Pintar”akan menjadi kemuncak rancangan itu, menunjukkan cara merealisasikan pengoptimuman menyeluruh proses pengeluaran melalui teknologi Internet Perkara (IoT) dan analisis data besar.

Shine Machinery Co., Ltd. tidak sabar-sabar untuk bertemu rakan-rakan dari semua lapisan masyarakat, membincangkan pembangunan masa depan industri kerja kayu, dan mempromosikan kemajuan pembuatan pintar seiring. Semasa pameran, anda dialu-alukan untuk melawat gerai Shine untuk mengalami produk dan perkhidmatan kami dan mengetahui lebih lanjut tentang teknologi kerja kayukerja kayu pintar.

Maklumat Hubungan
Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:
Shine Machinery Co., Ltd.
Jabatan Pemasaran
Tel:+8615806625431

Mengenai Shine Machinery Co., Ltd.

ShengHuai Intelligent Equipment Co., Ltd. mengkhusus dalam menyediakan penyelesaian pembuatan pintar yang inovatif untuk industri kerja kayu. Dengan pasukan R&D yang kukuh dan pengalaman industri yang kaya, Shin telah memperoleh reputasi yang baik dalam pasaran domestik dan antarabangsa.